Udsalg!
, ,

LoireM | Deep Black | T-shirt til damer

kr. 349,00

T-shirt til damer fra Maloja

 

Den perfekte bluse til det danske klima

Maloja størrelses guide

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , Tags: , , , , , ,
T-shirt til damer fra Maloja

Denne alsidige 3/4 lange T-shirt til damer, er lavet af høj kvalitet Naturalon. Naturalon er den naturlige kombination af 100% funktionel polyesterfiber og en unik naturlig bomuldskarakter. Naturalon kombinerer et naturligt look og giver hurtig svedabsorbering. Den ekstra Polygiene®-finish forhindrer tøjet i at få kropslugt, selv efter lang tids brug.      T-shirten her passer godt til alle former for sportsaktivitet såvel som til hverdagen. Der tørrer hurtigt og føles fantastisk og er behagelig at have på.

Polygiene StayFresh™

Polygiene® (permanent lugtkontrolbehandling) neutraliserer lugt ved at stoppe væksten af ​​lugtfremkaldende bakterier og svampe. Tøjet forbliver friskt og lugtfrit og kan bruges flere gange før vask. Plus de holder længere, fordi bakterier aldrig får chancen for at nedbryde stoffet.

  • Hold dig frisk og lugtfri
  • Hold dig hygiejnisk
  • Effektiv og permanent behandling
  • Miljøvenlig

Bluesign®-produktmærket garanterer ansvarlig brug af ressourcer og sikker produktion og forarbejdning af syntetiske og naturlige fibre.

Om Maloja

Maloja er ikke bare et navn – det er en livsstil. Maloja handler om følelsen af at dele fantastiske øjeblikke med sine venner. Om lysten til altid at være nysgerrig på hvad livet kan tilbyde. Og så handler Maloja om modet til at turde at gå en ny vej og prøve noget nyt. Maloja er altså alt hvad Addicted2Trails også er 😊

Størrelse

, ,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “LoireM | Deep Black | T-shirt til damer”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
📢📢 - Så er sommerudsalget skudt i gang - SPAR op til 50% 👊 på udvalgte varer 🤩
This is default text for notification bar