Udsalg!
, , , , ,

AnderterM | Moonless | T-shirt til mænd

kr. 199,00

MTB T-shirt til mænd fra Maloja

 HempDry

Den perfekte T-shirt til den danske sommer

MTB T-shirt til mænd fra Maloja

En T-shirt lavet af HempDry-materiale som er en blanding af 15% Hamp og 85% genbrugs Polyester. Det giver den en naturlig følelse og gør at den er perfekt til alle former for udendørs aktiviteter.

Blandingen gør også at den er hurtig tørende da Hamp har samme egenskaber som Merino Uld.

Denne MTB T-shirt til mænd fra Maloja kan bruges under en let jakke, men er perfekt til dem danske sommer. Her kan den transportere sved fra kroppen og samtidig holde dig varm, når sporet går ind i skoven hvor der kan være lidt skygge.

Kort om Maloja

Maloja er ikke bare et navn – det er en livsstil. Maloja handler om følelsen af at dele fantastiske øjeblikke med sine venner. Om lysten til altid at være nysgerrig på hvad livet kan tilbyde. Og så handler Maloja om modet til at turde at gå en ny vej og prøve noget nyt. Maloja er altså alt hvad Addicted2Trails også er 😊

Bag Maloja star Klaus Haas og Peter Räuber. Og med Maloja har de skabt et brand der er bygget på autencitet med stor respekt for naturen. Maloja hører hjemme I bjergene I Rimsting i Bayern hvor de har renoveret en gammel lade som I dag fungerer som hovedkontor.
”Soul in the woods” er et mantra for alt hvad Maloja gør- både som arbejdsplads, men også i materiale valg og derfor har vi valgt at forhandle Maloja hos Addicted2Trails

Størrelse

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “AnderterM | Moonless | T-shirt til mænd”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv