Udsalg!

CZone Bike Mistral | Olive | Unisex MTB handsker

kr. 399,00

MTB handsker fra HESTRA

Vinterhandske der er vind og vandtæt

Unisex

Størrelsesguide

 

 

Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tags: , , ,

MTB handsker fra Hestra

Hvis du også er en, der ikke lader koldt og vådt vejr holde dig væk fra din cykel, er CZone Mistral en varm følgesvend på vejen. Disse MTB handsker kommer med en CZone-membran, der effektivt stopper regn og sjap, mens den slipper fugten ud indefra. En fleeceforing med Primaloft Gold syntetisk isolering tilføjer behagelig varme til fingrene. Yderstoffet er slidstærkt og fleksibelt, og strækpolyesteren på håndfladen betyder godt greb om styret. En neoprenmanchet strækker sig over håndleddet og en lycra-beklædt slids giver en blød pasform, samtidig med at handsken er nem at tage på og af.

Hestra

Hestra har siden 1926 lavet handsker. Først til skovhuggere, så til skiløbere, og i dag har Hestra en handske til enhver tænkelig aktivitet. De ved efterhånden, hvad dine hænder har brug for.

En landmand laver handsker til skovhuggere og skiløbere

Hestra bliver grundlagt af den svenske landmand Martin Magnusson i 1936 i Småland i Sverige.  Han starter med at lave holdbare læderhandsker til skovhuggere. Året efter bliver et skiområde etableret tæt på Småland med slalomløjper. Martin Magnusson får øjnene op for de mange skiløbere, som har brug for handsker, der holder deres hænder varme og beskyttet.

De professionelle elsker Hestra

Skiløber Anja Pärson holder fast i skistavene med sine Hestra-handsker. Hun er den første skiløber, som er blevet verdensmester i alle fem forskellige skidiscipliner. Også danske Annika Langvad har Hestra-handskerne på, når hun konkurrerer på sin mountainbike, ligesom den professionelle skiløber Seth Morrison. Hestra udvikler sine nye produkter i tæt samarbejde med de professionelle og ved, hvad de har brug for.

Størrelse

,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “CZone Bike Mistral | Olive | Unisex MTB handsker”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv