Anmeldelse af ProTechZonez fra Zimtstern

ProTechZonez fra Zimtstern

ProTechZonez trøjen fra Zimtstern har jeg nu testet i ca en måneds tid og ligesom de andre produkter fra Zimtstern, er jeg virkelig super begejstret… 🤩

Min transport til og fra arbejde foregår ofte på MTB. Jeg cykler også ofte til og fra MTB sporene i stedet for at tá bilen 🚴‍♀️. Jeg cykler altså derfor ofte langt og i al slags vejr… 💦🌞. Jeg har næsten altid en  rygsæk med og da jeg cykler på alle tider af dagen, kan temperaturen svinge meget 🥶 Derfor har jeg brug for tøj, der kan klare det hele på én gang. Det er vel ikke for meget at forlange? 😄

Hvor og hvornår kan den bruges

Selvom jeg var lidt skeptisk, så har det vist sig at windjerseyen gør det virkelig godt til det hele! Og jeg er meget hurtigt, blevet begejstret for den. Den har været  udsat for frostvejr, mudder, tøvejr, bygevejr og vind – og det er i vinden windjerseyen har sit helt store plus. Den er god i skoven, men så snart du er ude i vinden, mærker du virkelig den fede effekt af windstopper materialet på fronten og på armene. Windjerseyen gør overgangen fra skov til mere åbne stykker med vind til en leg. Helt uden at skulle hive en ekstra vindjakke frem. 💨

Ofte kan det være svært at vide, hvad man skal bruge de forskellige trøjer/jakker til. Og hvor meget man skal have på indenunder. Så jeg har lavet et eksempel fra min hverdag:

Et eksempel fra hverdagen

Her i Januar cyklede jeg ved 14 tiden på arbejde – ca 8 km. Jeg havde vagt indtil næste morgen, og havde planlagt en god tur på cykel derefter, så cykel og rygsæk var med.  
Da jeg cyklede hjemmefra om eftermiddagen var der 8 grader, gråvejr og lidt blæst. Jeg havde Windjerseyen på med en baselayer under. Undervejs kom der en byge, men trøjen var tør på ingen tid. Efter min mening et perfekt efterårs outfit. 
Næste morgen kl. 8 sluttede min vagt, og jeg skulle igen afsted på cyklen. Der var minus 2 grader, det var frostklart og høj sol – altså et helt fantastisk vejr 🙌🌞🥶. Med en lang vagt siddende i kroppen var energi niveauet ikke det højeste, så jeg skulle bare ud at have luft og nyde naturen.  Så jeg supplerede windjerseyen og baselayer med en midlayer – og det viste sig at være perfekt til at holde mig varm og godt tilpas.
 
Kæmpe tommel op til denne fede windjersey fra Zimtstern. Den er fantastisk lækker og er et super supplement/alternativ til en klassisk cykeljakke. Varme og sved kommer man af med på en hensigtsmæssig måde og rygsækken sidder super med silikonetrykkerne  på skuldrene. 

Billederne og beskrivelserne på hjemmesiden gør ikke nok for den – den skal mærkes og køres i 😉

Kommentér endelig, eller spørg mig herunder hvis du har brug for et godt  råd om tøj til cykling i al slags vejr:-) 

🤘 Karina 

Hvis du vil læse mere om windjerseyen eller se hvilke farver den findes i, så klik her ProTechZonez

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv