MTB tøj fra Zimtstern

- Lavet til venner og gode stunder sammen

Vi har hos Addicted2Trails valgt MTB tøj fra Zimtstern af flere forskellige grunde. Du kan her blive klogere på Zimtstern som brand. Og hvorfor vi mener, at deres MTB tøj  passer godt ind hos os.

Hvorfor hedder det Zimtstern? I starten var det bare en sjov ide – men egentlig viste det sig at kanelstjernerne, som du måske kender som en tysk julesmåkage, har mange af de samme ingredienser som Zimtstern brandet bygger på:

Ingredienserne skal være af høj kvalitet og så skal de være harmløse for naturen. Designet er specielt og har noget eksotisk over sig og samtidig har det en oprindelse i alpelandet. Og som oftest er Zimtstern lavet til venner og til gode stunder sammen.

Design, Kvalitet og Funktion

Særligt 3 ting betyder noget for Hans og Zönke som står bag Zimtstern:

Design – Zimtsterns design er simpelt og formålstjenstligt.  Og så er der tilført små overraskende og meningsfyldte detaljer. Som gør tøjet perfekt til Mountainbike samtidig med at det har et casualt look.

Kvalitet – Zimtstern vælger materialer med de bedst mulige tekniske egenskaber. De bearbejder disse på måder som gør det muligt for dig at bruge produkterne i lang tid før de viste tegn på slid.

Funktionalitet – Mountainbike tøj fra Zimtstern skal fungere optimalt selv under de mest krævende vejrforhold. 

 

Bæredygtighed

For Zimtstern er det ikke nok at tilegne sig retten til at sætte Øko labels på produkterne.  Zimtstern har indrettet hele sit produktions- og destributionssetup efter høje krav til bæredygtighed. 

Produkterne fremstilles på en fabrik i Kina. men med de samme høje krav til kvalitet og sikkerhed for medarbejderne der er sammenlignelige med Europæisk produktion. Fabrikken auditeres jævnligt, for at sikre at produktionen af Zimtstern ikke på nogen måde er skadelig for miljøet. Samtidig stiller Zimtstern høje krav til, at alle de materialer der bruges til produktionen, bærer økologiske certifikater.

I Zimtstrens kollktioner bruges der b.la. økologisk bomuld, hamp, merino uld og genbrugs polyester. 

Læs mere om Drirelese her https://drirelease.com/

Shopping Cart
📢📢 SPAR 25% på lange MTB bukser fra Zimtstern - brug koden #shelterz25 og SPAR 337 DKK/par 🤩🤩
This is default text for notification bar