MTB tøj fra Wild Rye

MTB tøj skabt af kvinder - til kvinder!

Cassie Abel, grundlægger af Wild Rye, kunne efter mange år i outdoor branchen. Se at der var en voksende efterspørgsel på Mountainbike- og outdoor beklædning til kvinder. Alt for længe havde MTB tøj til kvinder taget sit afsæt i herretøj – med kedelige farver og et ikke-flatterende snit. Med Wild Rye har Cassie og resten af Wild Rye teamet skabt et moderne outdoor brand. Med mountainbike tøj der er designet til kvinders former, i de fedeste farver og i høj kvalitet. 

Wild Rye (Elymus submuticus) vokser i den høje Montane skov i det vestlige Rocky Mountains. Det er en hårdfør græsart der trives I alpine områder og på granit frembrud.

Lige som den, er Wild Rye en indfødt I bjergene!  

Cassie-Abel-Wild-Rye-Shannon-Corsi-23_1000x

MTB tøj fra Wild Rye er til kvinder...

   …der elsker mountainbike og outdoor – fra begyndere til professionelle, unge som gamle, små som store. Wild Rye tror på, at når kvinder har det godt i deres egen krop (og tøj). Så overføres det direkte til selvværdet og selvtilliden i alt hvad vi foretager os. Om du er den der mærker suset i maven når du hopper de store gaps. Eller du er den der triller roligt afsted på en stille og smuk skovvej. Så arbejder Wild Rye for at inspirere og støtte dig i at nyde outdoor livet på din MTB.

For Wild Rye er der ingen “rigtig” måde at være Mountainbiker på. Lige meget hvorfor du tager afsted på din MTB, så skal du nyde tiden du tilbringer i naturen. Om det er for at sætte en ny personlig rekord, eller for at nyde en sjov tur med store grin og gode snacks med vennerne – så er Wild Rye lavet til dig.

Bæredygtighed og de rigtige materialer

Bæredygtighed er afgørende for Wild Rye i hele værdikæden – fra et bevidst valg af genbrugs materialer, til forskning i de mest avancerede industri standarder for bæredygtig produktion. Materialer og stoffer brugt til Wild Ryes kollektion lever op til de mest krævende miljø- og dyrevelfærdsmæssige standarder som fx Bluesign certificerings ordningen.

Du kan læse meget mere om Wild Ryes initiativer for at være en klimaneutral producent af mountainbike tøj til kvinder på www.wild-rye.com

Og du kan læse mere om de materialer de bruger her

Shopping Cart
📢📢 SPAR 25% på lange MTB bukser fra Zimtstern - brug koden #shelterz25 og SPAR 337 DKK/par 🤩🤩
This is default text for notification bar