Maloja

Maloja er ikke bare et navn – det er en livsstil. Maloja handler om følelsen af at dele fantastiske øjeblikke med sine venner. Om lysten til altid at være nysgerrig på hvad livet kan tilbyde. Og så handler Maloja om modet til at turde at gå en ny vej og prøve noget nyt. Maloja er altså alt hvad Addicted2Trails også er 😊

Bag Maloja star Klaus Haas og Peter Räuber. Og med Maloja har de skabt et brand der er bygget på autencitet med stor respekt for naturen. Maloja hører hjemme I bjergene I Rimsting i Bayern hvor de har renoveret en gammel lade som I dag fungerer som hovedkontor.
”Soul in the woods” er et mantra for alt hvad Maloja gør- både som arbejdsplads, men også i materiale valg og derfor har vi valgt at forhandle Maloja hos Addicted2Trails.

Økologisk Bomuld

Til produktion af økologisk bomuld bruges der ikke kemisk kunstgødning eller pesticider og der vandes mindre kunstigt end der gøres ved traditional produktion af bomuld. Et samarbejde med det schweisiske firma Remei, som har nogle af verdens højeste standarder for økologisk fair-trade bomuld, gør det muligt for dig som forbruger at se hele rejsen fra start til slut for det stykke tøj du har købt. Via en QR code på lablen kan du følge rejsen fra marken til det færdige produkt.

Hamp

En af de mest miljøvenlige materialer, der oveni har et væld af funktionelle fordele til tøj, er hamp. Det reducerer produktionen af sved og lugter ikke, det tørrer let, holder dig kold når det er varmt, det er yderst holdbart og er antibakterielt. Og udover det så er hamp en plante der kan gro stort set overalt og den vokser hurtigt. Til produktion af hamp behøver man ingen pesticider og næsten ingen vand. Med andre ord – det er et fantastisk materiale både for dig og for naturen.

Merino uld

Vi elsker Merino uld – og det gør Maloja også. Merino uld holder dig varm når det er koldt, og kold når det er varmt, og så er det ”lugtfri” og vejer næsten ingenting. Merino uld kan absorbere 30% fugt uden af føles våd og er tilmed antibakteriel. Maloja bruger merino i udvalgte produkter – ofte sammen med andre materialer for at optimere tøjets funktionalitet. Fårenes velfærd er altafgørende for Maloja, og derfor vælger Maloja kun uld fra certificerede fåreavlere der producerer mulesing fri uld og dermed ikke påfører lammene et meget smertefuldt indgreb for at reducerer risiko for infektioner.

Indkøbskurv