Brugt MTB tøj

Hvorfor nu det ?

Der findes meget kvalitets Mountainbiketøj. Det betyder at tøjet holder længe – du kan bruge det ofte og i flere sæsoner og det ser stadig næsten ud som nyt. Derfor behøver du ikke købe nyt ret ofte! – men måske ønsker du dig alligevel noget nyt?
Når du køber og sælger brugt tøj, så bidrager du til bæredygtighed og et ansvarligt forbrug. Så kan du med god samvittighed skifte oftere ud i klædeskabet!

Derfor kan du også finde brugt MTB tøj hos Addicted2Trails – vel og mærke DIT brugte MTB tøj. 

Hvad får jeg ud af det?

Helt simpelt… Du giver os dit brugte tøj, og vi giver dig en rabatkode til køb af nyt. 
Du sender os et billede af den vare du ønsker at give i bytte for en rabat kode. Når vi har godkendt varen, pakker du varen og sender du den til os. Efter modtagelse udsteder vi en rabat kode til dig som du kan bruge på at shoppe nyt på Addicted2Trails.dk. 

Rabatkoden giver dig 25% rabat på samme antal varer som du har indleveret.  Så indleverer du fx 3 stykker tøj, så får du 3 rabatkoder på 25% som kan bruges på 3 nye stykker tøj hvor du får 25% i rabat. Rabatkoderne kan ikke samles til et køb, så du i det nævnte eksempel kan få 75% på et nyt stykke tøj.

Et eksempel kunne være, at du indleverer en brugt T-shirt, får en rabatkode på 25% og bruger den på et køb af et par bukser til 1.399. De ville så koste dig 1.049 og du vil  indirekte få 350 kroner for din gamle T-shirt.

Reglerne og det med småt

Dit brugte MTB tøj skal være i en rimelig tilstand, for at vi kan godkende det og efterfølgende sælge det her på shoppen.

Så start med at spørg dig selv, ville jeg selv købe dette brugt ? – og hvis ja, så er der sikker også andre der vil.

Vi modtager brugt MTB tøj fra ALLE kvalitetsmærker.  

Når du efter forudgående aftale sender dit brugte MTB tøj til os, så accepterer du samtidig at tøjet overgår til Addicted2Trails ejendom og at vi derefter frit kan sælge det i vores webshop  

Har du noget brugt tøj som du vil bytte til en rabatkode?
Så kontakt os på info@addicted2trails.dk eller send en SMS til 91399664 

Indkøbskurv