Anmeldelse af Shelterz Pants fra Zimtstern

Shelterz Pants fra Zimtstern

For en måneds tid siden var jeg så heldig at modtage mange lækre ting fra Zimtstern og Addicted2trails. Jeg var jo ikke i tvivl om, at kvaliteten er i top – og jeg har bare glædet mig til, at komme ud at køre i produkterne 🙂 

En af de helt store og meget positive overraskelser var de lange Shelterz Pants fra Zimtstern. Jeg er en mountainbiker, der kører året rundt og i al slags vejr.  Jeg kører meget gerne singletracks og spor, når jeg kan komme til det, men jeg elsker også de lange gravelture på grusstierne, og de mange timer i sadlen en kold efterårsdag. 
Jeg har altid svoret til lange løbetights, der sidder tæt,  når temperaturen var for lav til korte shorts. Jeg har aldrig tænkt, at jeg skulle have lange bukser at køre i.

Men i de lange bukser har jeg fundet mig en ny total favorit buks

Jeg bruger dem lige I øjeblikket på hver eneste tur. De er super behagelige at have på. De er løse, men de sidder godt, og jeg tænker ikke over, at jeg cykler i løser bukser fremfor tights. Jeg har et par helt almindelige cykelshorts i form af Bibs indenunder.
Bevægeligheden og friheden til at cykle er helt i top. Og det at rejse sig op på cyklen på singletracks er ikke et problem. 
Velcrolukningerne forneden kan man justere som det passer. Og det samme i livet – afhængig af hvor meget eller hvor lidt man har indenunder.

Varm og tør på en helt anden måde

Derudover så føler jeg mig varm og tør på en helt anden måde, end med lange tights. 
Og det er faktisk her, de har overrasket mig allermest 🙂 Jeg føler lige, at jeg har et ekstra lag, der tager vind og regn. Men samtidig er de ikke for varme. Her i December har jeg bare brugt dem med cykelbukser under,  og det har fungeret så fint. På en kold dag, hvor der måske skal vandres eller bare en lidt hyggeligere tur i skoven, er der masser af plads til et par lange varme bukser som baselayer under. Jeg har ikke testet med knæbeskyttere  endnu. Jeg er dog sikker på, at med den form de har, kommer det til at fungere super 🙂

At buksen meget hurtigt er blevet en favoritbuks kan jeg hundrede procent sige.  De bliver brugt i skoven til lange vandreture, gåture med hunden og de  bliver brugt herhjemme bare som en dejlig buks. Og lige i øjeblikket med en forstuvet fod, så er det bare de allermest behagelige bukser at have på 🙂 Jeg har stort set brugt dem hver dag, siden de kom med posten 🙂 

Mvh Karina 

Du kan se og læse mere om bukserne til damer her Zimtstern Shelterz Pants WMS og til mænd her Shelterz Pants Men

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv