Addicted2Trails på tour

Vi vil så gerne møde rigtige mennesker, så derfor vil vi fra marts til slut oktober, deltage i forskellige løb og events rundt om i landet.

Addicted2Trails var rigtig meget på tour i 2022 og vi vil helt sikker bruge lige så meget, hvis ikke mere, tid rundt om i landet i 2023. Vi har fået rigtig megen positiv feedback og det er vi mega glade for, og det er en af årsagerne til, at vi helt sikkert kommer igen i 2023. For vores tøj fortjener at komme ud til jer, så I kan rør ved det og prøve det på.

Her på siden kan du se, hvor du kan finde vores lille butik, så du har mulighed for at komme forbi til en snak og samtidig se, vores udvalg af bæredygtigt kvalitets MTB tøj til ham, hende og ungerne.

Sidder du nu og tænker, hvorfor kommer de ikke til vores løb, så kontakt os endelig. Vi kan ikke love at vi kan den dag, men hvem ved, måske finder vi en løsning sammen.

Addicted2Trails på tour betyder ikke kun stor løb, vi kommer også gerne ud til klubaftner, eller andre lokale arrangementer hvor vi kan få mulighed for, at fortælle vores historie og vise vores MTB tøj fra MalojaZimtstern og Wild Rye frem, så igen, kontakt os for at høre om mulighederne.

Vi ses 😉

DGI Trail Series d. 21/4-23 i Rold

Kom og mød os til DGI’s Trail Serie d. 21/4-23 i Rold. Rold er en af Danmarks absolut bedste mountainbikedestinationer. Området byder på en fantastisk smuk natur kombineret med kilometervis af fede MTB-spor. Sporet er specielt kendt for lange fede nedkørsler, så det er perfekt til en afdeling af Trailseries.

Outdoor Sydfyn d 23/4-23

Vi vil også være at finde på Sydfyn d. 23/4-23 hvor Sydfynske Alper sti og sporbyggere byder velkommen til både MTB og Downhill løb. Der er brugt rigtig meget energi på, at bygge sporerne i det sydfynske og resultatet taler for sig selv, det er absolut et besøg værd.

BISSEN MTB i Svendborg d 5/5-23

Vi vil igen i år, også være at finde til BISSEN i Svendborg fredag d 5/5-23. Vi havde også butikken med sidste år og på trods af det lidt halv dårlige vejr, havde vi en fantastik hyggelig dag i Svendborg. Håber vi ses på Sydfyn

DGI Trail Series d. 26/5-23 i Bjerge skov ved Horsens

Vi vil også være at finde til DGI’s Trail Serie d. 26/5-23 i Bjerge. De har planlagt en flot rute med fede flow nedkørsler i det naturskønne område i Bjerre Skov. MTB Horsens er specielt kendt for at afholde mange og rigtige gode MTB-arrangementer hvert år, så det er bestemt ikke dette arrangement du skal gå glip af!

Rold Skov MTB-Marathon 3/6-23

Vi vil også være at finde til Rold Skov MTB Marathon d. 3/6-23. Vi var med for første gang sidste år og vi kommer gerne igen.  De skriver selv om løbet “Danmarks måske fedeste MTB terræn. Løbet får to ruter, en lang på ca. 75 km med 1250 højdemeter, og en kort på ca. 45 km med 800 højdemeter. Løbet afvikles på én sammenhængende rute (ingen gentagelser), og naturligvis (næsten), uden asfalt” – Så kom og vær med til en hyggelig dag i Rold.

DGI Trail Series d. 16/6-23 med Bronx MTB

Kom og mød os til DGI’s Trail Serie d. 16/5-23 i Hjermind. Løbet kommer til at foregå på Hjermind MTB-spor, som er en relativt nyt og SÆRDELES fedt spor. Sporet er bygget af klubben selv og professionelle sporbyggere, Bob og Leth. Forbered dig på lækkert flow og mulighed for høj fart!

Hærvejsløbet d. 24/6-23 i Viborg

I år vil vi også være at finde til Hærvejsløbet. din næste uforglemmelige cykeloplevelse som de selv skriver på hjemmesiden og vi er sikre på, at det bliver en fantastisk oplevelse, at være en del af et så stort anlagt arrangement. Vi glæder os 😊

DGI Trail Series d. 18/8-23 i Silkeborg

Vi vil også være at finde til DGI’s Trail Serie d. 18/8-23 i Silkeborg. Ruten foregår på det veletablerede spor i Vesterskoven, hvor både motion- og sportklassen vil møde lækkert flow og laaaaange nedkørsler, krydret med en flot og varieret natur, er rammen sat for en fed og hyggelig dag i skoven.

12 timer i Jylland d. 19/8-23 i Viborg

I år vil vi igen være at finde til 12 til i Jylland. Vi var med  for første gang sidste år og glæder os allerede til at vende tilbage til Viborg. Selve løbet er et stafetløb, som kan køres af alle med en grundlæggende MTB-teknik. Ruten er mellem 10 og 12 km i noget af Danmarks bedste mountainbike terræn, og det gælder kort sagt om at køre flest runder, som hold eller solokører indenfor de 12 timer.

MTB Tour d. 3/9-23 i Silkeborg

Vi vil igen i år, også være at finde til MTB Tour d. 3/9-23 i Silkeborg. Er du til fantastisk natur, oplevelser og fællesskab på Danmarks bedste MTB-spor, så er MTB Tour Silkeborg lige noget for dig.I 2023 danner Silkeborg for tredje gang ramme om løbet, hvor du får nogle af landets absolut bedste MTB-spor koblet med fantastisk natur, stemning og fokus på oplevelsen og fællesskabet.

DGI Trail Series d. 15/9-23 i Fussingø

Vi vil også være at finde til DGI’s Trail Serie d. 15/9-23 i Fussingø. Sporet i det smukke område i Fussingø, byder på et meget varieret og kuperet terræn. Undervejs på turen vil du møde sjove tekniske udfordring og hurtige passager, på et varierende underlag. Der er garanti for smil, hygge og fed MTB-oplevelse til denne afdeling af DGI Trailseries.

Prison Break i Horsens d . 15/10-23

Vi gentager succesen fra sidste år. Vi vil igen i år, være at finde til et af årets fedest cykelløb. Ikke fordi ruten er voldsom krævende, men pga den fantastiske stemning der er på stævnepladsen inden, under og efter løbet. Absolut et besøg værd 👍

Indkøbskurv