Addicted2Trails ambassadør Solveig aka Solglimt

Jeg hedder Solveig Høgh Larsen, og på sociale medier går jeg under navnet: _solglimt_. Jeg er 36 år og bor sammen med mine 2 drenge og mand i Bagsværd ved København.

Jeg trives bedst når jeg er udenfor og enten cykler mountainbike, vandrer eller kører ud til et lækkert naturspot med min VW california for at lave bål og nyde naturen med min familie og/eller venner. I min fritid laver jeg podcast om mountainbike (Mountainbike podcasten) med Mads Weidemann, og skriver artikler til magasinet Mountainbikesport og Velomore. Alt sammen fordi jeg elsker at formidle om mountainbike og de mange seje mennesker og emner der er i sporten. Jeg har også et arbejde jeg får løn for 😄 Jeg arbejder til daglig som kommunkationskonsulent i Kræftens Bekæmpelse.

Jeg er beæret over at kunne kalde mig ambassadør for Addicted2trails og Wild Rye.

Addicted2trails

Jeg har fulgt Addicted2trails fra da de startede fordi jeg synes det er fantastisk med en butik, der har stort fokus på lækkert cykeltøj til kvinder, og med den lækre krølle at lækkert cykeltøj kan gå hånd i hånd med bæredygtighed. Jeg har fx købt tøj fremstillet af hamp hos Addicted2trails – det er så blødt og lækkert at træne i. Personligt køber jeg sjældent nyt tøj, bruger tøjet længe og når jeg skal have nyt er det vigtigt for mig at det er produceret med respekt for vores jord. Derfor er jeg også vild med at samarbejde med Addicted2trails, der har bæredygtighed som fokus og jeg elsker at de både sælger nyt og brugt tøj. Det giver så god mening at købe brugt! Og hvis ikke brugt, så tøj der kan holde længe.

Find brugt MTB tøj her: https://addicted2trails.dk/vare-kategori/brugt-mtb-toej/

Wild Rye

Wild Rye kendte jeg faktisk ikke til før jeg så det hos Addicted2trails – men kan man andet end at blive glad af deres farverige og lækre designs 🥰 Jeg elsker farver og mønstre der alle har en historie bag sig. Og så er det bare fedt at brandet er skabt af kvinder – til kvinder. Bæredygtig produktion er et nøgleord for Wild Rye, og de fokuserer på at skabe god kvalitet der kan holde længe, men som samtidig også er pænt og lækkert at gå med. Henover vinteren har jeg boet i base layer fra Wild Rye, og det er stærkt vanedannende.

Min hjemmebane

Hareskoven ca. 15 km fra København. Sporet starter 2,5 km. Fra hvor jeg bor, så det er dejligt nemt. Jeg elsker sporet i hareskoven, der er et lækkert flow spor lige til mit temperament og niveau. Perfekt begynderspor. Og efter turen er der mulighed for god kaffe og lækker kage hos Mtb-tours der har lavet en mtb-cafe med hyggeområde og butik. Der er altid hyggeligt at hænge ud dèr.

Mit favoritspor i Danmark

Jeg har ikke været så meget rundt i Danmark endnu. Men jeg er helt vild med at køre i Slettestrand der har en fantastisk natur. Jeg har været på kvindeweekend deroppe nogle gange, og det er så fedt at være med i. Gode naturoplevelser og en masse mtb-kvinder. Jeg er lige kommet hjem fra Bornholm, og synes virkelig det var fedt at køre ved Rytterknægten. Den smukke rute ved Skovly blev også en favorit. Dér skal jeg tilbage til 😉

Favorit MTB destination i udlandet

Sidste sommer var jeg med familien i Trysil. Det var virkelig fedt, og der vil jeg gerne tilbage. Men den største mtb oplevelse i udlandet er Nord Makedonien på e-bike. Helt anderledes natur og fedt at køre i bjerge. Og rent faktisk kunne komme op af bjergene pga. motoren 😆

Burger eller smørrebrød?

Jeg er sådan en ubeslutsom type der aldrig kan vælge mad når jeg skal bestille. Men hvis der er en god vegetarburger på menukortet med pomfritter vil jeg altid gå efter det. Men sådan et stykke smørrebrød med en fiskefilet eller en god kartoffelmad er også altid godt. 

Snack jeg altid har med i tasken når jeg er på tur

Chokolade og nødder. Langt de fleste af mine cykelture inkluderer snack-pauser eller hygge bagefter, med the og chokolade eller kage. Jeg lider lidt af forsyningsangst, så jeg har altid lidt for mange snacks med. Uanset om det er vandretur, cykeltur eller en tur i skoven og lave bål. Jeg kører med andre der også elsker at afslutte turen med hygge, så vi ender ofte med at have en helt buffet af snacks og drikke.

Følg mig og mine outdoor eventyr på Instagram under _solglimt_, og hvis du har spørgsmål til mig, til Wild Rye eller til Addicted2Trails, så er du altid velkommen til at kontakte mig.

Læs mere om Wild Rye her: Wild Rye – Addicted2Trails og på https://wild-rye.com/

Er du blevet nysgerrig på, hvordan man bliver Addicted2Trails ambassadør så læs mere om det her

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv