Addicted2Trails ambassadør Karina

Addicted2Trails ambassadør Karina

Jeg hedder Karina Krogh og er 44 år. Til daglig er jeg narkosesygeplejerske  – men i min fritid kører jeg mountainbike, løber trailløb og vandrer. I det hele taget er jeg et outdoor menneske der elsker at være ude i den friske luft.

Jeg har cyklet MTB siden 2015 og i dag er jeg træner, instruktør og guide I Aalborg mountainbikeklub. De personer der vælger at kaste sig ud i Mountainbike sporten for første gang, har en særlig plads hos mig.  Jeg elsker at være med til at vise dem at god basis teknik er alt afgørende for glæden for Mountainbike. Det er også grunden til at jeg har valgt at være instruktør hos DGI hvor jeg har en del begynderkurser og guidede ture I Nordjylland – særligt i Rold Skov.
I DGI regi har jeg også været medarrangør og instruktør på MTB weekend for både mænd og kvinder der afholdes med overnatning på Comwell Rebil Bakker.

Hjemmebane

Kongshøj Skoven der er et flittigt brugt, og bynært spor i Aalborg. 500 meter fra hvor jeg bor. Cirka 9 km singletrack og alt for mange højdemeter på den strækning. Ellers må Rold Skov være hjemmebane nr. 2 – Den har i min verden alt hvad jeg elsker ved MTB sporten. Gode naturoplevelser, lange strækninger, fede flow stykker, der kan loopes igen og igen, og tekniske udfordringer 🙂 Her er ligeledes masser af muligheder for gode klub træninger og kurser. Jeg har brugt oceaner af timer på at køre alene rundt i Rold Skov, så jeg ikke farer vild med kursister og klubkammerater 😉 

Favoritspor i Danmark

Silkeborg er et af de steder jeg elsker at komme. Skelhøje ved Ikast og Sir Lyngbjerg ved Holstebro skal også snart besøges igen. Men med 2 fodboldgale teenagedrenge på nu 15 og 18, så har jeg altid forsøgt at kombinere motion med deres hverdag. Derfor har cyklen og løbeskoene altid været med, der hvor de nu skal hen. Det betyder utrolig meget for mig, at motion er en naturlig del af hverdagen.

Favorit MTB destination i udlandet

Her kan jeg kun sige Harzen, da det er eneste reelle MTB destination jeg har været på. Men det er en årlig tilbagevendende begivenhed med 3 gode kammerater. Harzen er skøn, og jeg elsker de lange dage på cyklen, med masser af kilometer i benene, kombineret med fede nedkørsler og masser af rockgardens. Og en kold øl når dagen er omme.

Cyklen er altid med på ferier (for hele familien skyld ;-)), så der er tilbagelagt masser af kilometer på mtb i Frankrig, Italien og Spanien.  Jeg håber på at fremtiden bringer på mtb destinationer som Schweiz, østrig og lignende.

Burger eller smørrebrød ?

Uha – den er svær !!!! og dog…en god kvalitets burger må være at foretrække . Vores lokale take away sted MUMS – i Aalborg laver en fantastisk burger. Jeg tror, at vi i klubregi skal have en fredag eftermiddag (når vejret er bedre), hvor vi efter et par runder i Kongshøj slutter af med en burger og en kold øl. Burger, bikes and beers…. whats not to like 😉 

Snack jeg altid har med i tasken når jeg er på tur

Jeg er en af dem, der gerne skal tanke jævnligt op, så jeg har altid energi med i lommerne. Cykler jeg med min gode cykelkammerat Esben, så ved jeg, at han har en Snickers med til mig 🙂

Som ambassadør for Addicted2trails vil jeg være med til at sætte fokus på at MTB sporten er den fedeste sport der kan dyrkes af alle. Jeg vil gerne vise, at man ikke behøver, at skulle kunne køre i timevis med tungen ud af halsen eller heller ikke behøver at kunne køre de allersværeste sektioner for at være med. Jeg vil gerne være med til at vise, at naturoplevelserne og det at komme ud at bevæge sig – gerne med andre – er noget af det helt fantastiske ved sporten.  Her betyder tøjet utroligt meget, og her er Addicted2Trails en vigtig medspiller. Man skal have det godt, og føle sig godt tilpas i det tøj man cykler i. Samtidig skal det være af en kvalitet, der gør at man kan være ude i al slags vejr og året rundt 🙂 

Jeg er stolt over, og glæder mig til at teste og køre i tøjet fra Zimtstern.

Er du blevet nysgerrig på, hvordan man bliver Addicted2Trails ambassadør så læs mere om det her

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv