Addicted2Trails ambassadør Jesper

Addicted2Trails ambassadør Jesper

Hej, mit navn er Jesper, men er også “kendt” som Trailnurse idet jeg er uddannet Intensiv Sygeplejerske og arbejder til dagligt på Aarhus Universitetshospital. Når jeg ikke er på hospitalet for at passe patienter, så bliver cyklerne ofte luftet. Jeg kører på mountainbike, EMTB og gravelbike, så der er rig mulighed for at variere motionen.

Jeg fik min første mountainbike i 2015, en XC orienteret hardtail, siden kom en fully i 2017, så en gravelbike i 2018 og senest også en EMTB. Jeg er til fart og Strava segmenter, men også lige så meget til en hyggelig tur med fokus på teknik og sjov på sporene. Og så nyder jeg at komme ud i skoven helt alene, mærke roen og naturen, samt få lidt perspektiv på den til tider barske virkelighed jeg omgås på hospitalet.

Jeg er meget glad og stolt over at være ambassadør for både Addicted2trails og Zimtstern. Det er dejligt at kunne være med til at vise at bæredygtighed kan gå hånd i hånd med produkter af høj kvalitet. Jeg er fortaler for at vi skal begrænse vores aftryk på jordens ressourcer mest muligt. Men samtidigt er det vigtigt at have noget godt tøj når du skal ud i naturens elementer på cyklen. 

Hjemmebane

Jeg er bosiddende i landsbyen Langå i Midtjylland. Byen er omgivet af den smukkeste natur med kuperet terræn, skove og Gudenåen. Der er desværre kun privatejede skove omkring Langå. Men indenfor en radius af 20 km, har jeg spor som Ulstrup, Hjermind, Fussingø, Hammel samt Månedalen og Romalt i Randers. Der er med andre ord rig mulighed for at komme på spor ganske hurtigt. Men skal det være det nærmeste så er det Ulstrup MTB spor som må betegnes som min hjemmebane.

Favoritspor i Danmark

Den er svær… der er så mange der på hver sin måde er spændende at køre, det fede flow i Vesterskoven i Silkeborg, storslået natur i Rold skov, tekniske udfordringer på Skovhuggeren nær Svendborg, velbyggede Slettestrand og det smukke Tisvilde. Men skal jeg vælge et favoritspor, så må det være Bjerge Skov MTB spor nær Horsens. Sporet et super flot lavet og rummer elementer med både flow, tekniske udfordringer og hop/drop linje. 

Favorit MTB destination i udlandet

Jeg har ikke kørt så mange spor i udlandet. Jeg har dog luftet mountainbiken i Frankrig på naturlige spor. Jeg har også prøvet kræfter med Enduro i Malaga og været på mountainbike i bambus skovene på Taiwan. At vælge en favorit destination blandt dem føles ikke fair. For jeg håber der indenfor en overkommelig fremtid venter flere oplevelser i udlandet.

Burger eller smørrebrød ?

Smørrebrød kan være ret lækkert, men en god burger er da bestemt at foretrække. Og så kan man jo passende besøge Rasses Skovpølser nær Skanderborg hvis man vil have en bøfsandwich med alt hvad hjertet begærer. De vandt prisen for danmarks bedste bøfsandwich 2017. De justerede den 2018 hvor den vandt prisen for Danmarks bedste sovs og bøf. Og den er ikke blevet dårligere siden dengang !

Snack jeg altid har med i tasken når jeg er på tur

Ingen, eller det vil sige det er yderst sjældent at jeg har snacks med tasken når jeg cykler. En sjælden gang imellem kan der godt blive plads til en Snickers i tasken. Det er dog mere undtagelsen end reglen.

Har i spørgsmål til Zimtstern produkterne så tøv ikke med at skrive til mig, jeg deler gerne ud af min erfaring med dem.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
📢📢 - Så er sommerudsalget skudt i gang - SPAR op til 50% 👊 på udvalgte varer 🤩
This is default text for notification bar