Addicted2Trails ambassadør Frida

Jeg hedder Frida Holdt, er 12 år gammel og er mest kendt på Insta som mtbfrida.

Jeg startede med at køre MTB i 2017, da jeg var 7 år gammel. Den første klub jeg kørte i var Aarhus MTB hvor jeg bla. kørte Kids Liga løb. Men efter nogle gode år, fandt jeg ud af at jeg var mere til Enduro/Trail end XC, og skiftede derfor til Gl. Rye.
Jeg elsker at nørde nedkørsler, hygge, lege, hoppe og have det sjovt med mine venner på cyklerne.
At kører hurtige løb er ikke så meget mig. Jeg kan godt lide Trailseries hvor man kører i grupper og hygger, og tonser igennem på forskellige stages. Jeg håber at jeg snart bliver god nok til at komme med til Trailcup.
Jeg er også ret vild med Streetrace i Randers som jeg har kørt to gange. Jeg kører ikke for at vinde, men fordi det er mega sjovt at køre på trapper og forhindringer, og så er der en fantastisk stemning.

Ud over at cykle er jeg ofte med til at bygge og vedligeholde spor, og har været stagevagt til Trailcup flere gange.

Jeg dyrker også springgymnastik på trampolin, går til drama og har sort børnebælte i taekwondo. Generelt har jeg svært ved at sidde stille og vil rigtig gerne bevæge mig, helst udendørs i naturen.

Addicted2trails

Jeg er stolt af at være blevet udvalgt som ambassadør for Addictet2Trails. Jeg glæder mig til at vise det lækre tøj frem, både i skolen, på sporet og når jeg ellers er ude og være aktiv rundt omkring. Jeg er også ret sikker på, at det også kan bruges til en flydedag hjemme i sofaen. Det er der nok bare ikke så mange der kommer til at se.

Tøjet er vildt dejligt at have på og så kan jeg godt lide, at der er så meget af det der er farvestrålende. Også selvom det ind imellem bliver dækket ret meget at mudder, så var der da pænt da jeg tog det på. Og pænt igen næste gang jeg skal have det på, for det holder næsten for evigt også selvom det bliver brugt meget.

Min hjemmebane

Jeg kører i klub i Gl. Rye og vi træner på Danmarks Tag. Jeg kører også ofte i Nordskoven, da jeg elsker at køre nedad og især når det bliver lidt teknisk (og mudret!)

Vi har sommerhus i Slettestrand, så der kører jeg også meget.

Mit favoritspor i Danmark

Jeg elsker Slettestrand fordi der er så meget forskelligt med både flow, teknisk både op og ned og hop. Og så er der en mega flot natur.

Danmarks Tag er også en af mine favoritter. Primært fordi det udfordrer mig meget teknisk og samtidig er der masser af sjov.

I Nordskoven hvor man må køre uden for sporet i legeområdet, kan også anbefales.

Jeg har lige fået min første EMTB. Mine forældre har lovet mig, at jeg nu må komme med ud og prøve en masse andre spændende spor rundt om i Danmark. Så jeg glæder mig til at prøve nye spændende spor. Og måske finde et nyt favoritspor.

Favorit MTB destination i udlandet

Jeg har desværre kun prøvet Hanenklee og Braunlage, hvor Hahnenklee helt klart var sjovest. Jeg er blevet lovet en tur til Winterberg til sommer, og det glæder jeg mig meget til.

Burger eller smørrebrød?

Helt klart fars hjemmelavede burgere med grillet bøf!!!!
Smørrebrød er noget jeg har med på min kedelige madpakke i skolen.

Snack jeg altid har med i tasken når jeg er på tur

Jeg kører meget sjældent med taske, men min mor har næsten altid noget lækkert i lommerne. Feks. Remas vingummibamser som jeg er ret vild med, og skal vi på langtur bliver det en muslibar med kokos eller måske en babysmoothie.

Er du blevet nysgerrig på, hvordan man bliver Addicted2Trails ambassadør så læs mere om det her

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv