HANDELSBETINGELSER

Handelsbetingelser

Disse betingelser er gældende for forbrugere ved handel hos Addicted2Trails. Addicted2Trails ejes og drives af Louise Falster-Sørensen og Morten Junker,  CVR DK42 61 52 26, Tingholm 46, 6430 Nordborg, + 45 91399664,  Email: info@addicted2trails.dk

Disse betingelser er gældende for køb af varer på hos Addicted2trails til levering i Danmark. Addicted2trails leverer ikke udenfor Danmark, heller ikke til Færøerne og Grønland.

Alle priser er i DKK inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser. Vi tager forbehold for udsolgte varer og størrelser og kontakter dig hurtigst muligt hvis du har bestilt en varer som er blevet udsolgt eller som ikke længere kan skaffes.

Betaling

Hos Addicted2Trails kan der betales med: 

– MobilePay
– Kort 
Der tages ikke gebyr ved betaling

Pengene hæves først når varerne sendes

Levering

Gratis ved køb over 1000.-

Vi leverer alle ordrer inden for 3 hverdage og alle ordrer sendes med GLS.

Du får en SMS når vi indleverer din pakke til forsendelse, og igen når du kan afhente din pakke.

Såfremt din pakke vejer over 3 kg. vil vi kontakte dig omkring forsendelsesmuligheder og fragtpriser for din pakke. Forsendelse er altid gratis ved køb over kr. 1000,-

Returnering/fortrydelse

Du har altid 14 + 14 dages fuld bytte/returret. Du skal indenfor 14 dage efter du har modtaget varen give besked om at du ønsker at gøre brug af din ret, og senest 14 dage derefter skal vi modtage varen hos Addicted2Trails. Du skal selv betale for returnering, og pakken skal sendes til Addicted2Trails, Tingholm 46, 6430 Nordborg til afhentning i pakkeshop, Super Brugsen i Guderup.

Du kan uden begrundelse fortryde dit køb inden for 14 dage. Du kan med fordel benytte vores returportal. Fortrydelses fristen udløber 14 dage efter du har modtaget pakken. Da du selv står for returneringen af pakken rettidigt, er det vigtigt at få en kvittering for afsendelse af varen såfremt at der skulle opstå en twist omkring returnering af pakken. 

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb tilbage du har betalt til os. Tilbagebetaling vil ske til bankontonr. I tilfælde af værdiforringelse som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

 

Ønsker du varen byttet eller vil du gøre brug af din returret?

Brug vores returportal, eller kontakt Addicted2Trails på messenger eller pr tlf. og fortæl os om du ønsker at gøre brug af din mulighed for at bytte eller returnere. Inkluder gerne et billede af din kvittering. OBS! Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelsen af pakken. 

  1. Bytte: Fortæl os hvilken vare du ønsker byttet samt til hvad. Ved ombytning betales fragtomkostninger for den nye vare af Addicted2Trails.
  2. Returnering: Når vi har modtaget og godkendt standen på dine returnerede varer overføres returbeløbet til dig. Vi refunderer beløbet for varen til dig – ikke leveringsomkostningerne. Ønsker du pengene retur, sker refunderingen til den bankkonto du oplyser til os. 

Varens stand når du sender den retur. 

Vi gør opmærksom på at pr. 13/6-14, blev ændret i lovgivningen omkring websalg jf. forbruger aftaleloven §8 
Dette vil sige at du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes dennes håndtering af varen for at fastslå varens egenskaber, type, art og den måde som den fungere på. Det vil sige at du kan prøve varen på samme måde som man ville kunne i en fysisk butik. 
Du skal være opmærksom på at hvis du sender en vare retur, der er blevet brugt, vasket eller hang tags pillet af vil varens værdi oftest være forringet med 100%. Dette afgøreres af Addicted2Trails efter modtagelses af varen. 

Vi gør opmærksom på at varer der sendes retur er for egen risiko, men at vi forventer at du sørger for at varerne er forsvarligt indpakket og emballeringen er tilstrækkelig til de krav der stilles fra transportøren. Er pakken beskadiget ved ankomst er det dit ansvar at gøre transporteren opmærksom herpå (vi skal nok give dig besked, men du skal kontakte transporteren). 

Varen skal blot returneres komplet, ubeskadiget, med alt tilbehør og i original emballage senest 14 dage efter modtagelsen.

Alle priser på Facebook er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser.

Reklamationsret

Når du handler hos Addicted2Trails har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret, fra den dag du modtager varen. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, få pengene tilbage eller afslag i prisen afhængigt af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. 

Der skal reklameres inden rimelig tid efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden to måneder, vil reklamationen altid være rettidig. 

Når du ønsker at reklamere over et produkt, skal du kontakte os på Messenger og så vi ved at du ønsker at gøre brug af din reklamtionsret. Vi kvitterer altid for modtagelse af din besked indenfor 24 timer. Varen skal derefter sendes retur som beskrevet ovenfor. I tilfælde af berettiget reklamation betaler vi også alle fragtomkostninger retur til dig såfremt der vælges fragt med GLS.
Husk altid at sende varen tilbage i forsvarlig emballage.

Personlige oplysninger

For at du kan indgå en aftale med os om en handel skal du sende os følgende oplysninger:
 – Navn 
–  Adresse 
– Telefonnummer 
– E-mailadresse
– Dit valg af GLS pakkeshop  

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger kun med det formål at kunne levere varen til dig. 

Personoplysningerne registreres hos Addicted2Trails og opbevares i max 5 år  (grundet krav fra bogføringsloven), hvorefter oplysningerne slettes. 

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. 

Oplysningerne afgivet til Addicted2Trails videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. 

Generelt

Billeder er vejledende. Vær opmærksom på at nogle produkter kan variere i farven som de ser ud på din PC/tlf. Hvis farven er altafgørende for dig, så ring eller send en messenger besked til os inden du køber produkter online. 

Ved trykfejl eller prisfejl, har vi ret til at annullere aftalen, hvis du vidste eller burde have vidst at der var tale om en fejl. Du vil altid blive kontaktet hurtigst muligt hvis vi opdager en fejl. Skulle uheldet ske og en vare er udsolgt, får du hurtigst muligt besked herom. 

– Vi forbeholder os ret til at forandre priser og specifikationer uden varsel.
– Hvis en bestilt vare ikke er tilgængelig inden for normal leveringstid, får du besked om dette.
– Personer under 18 år, som ønsker at bestille varer, skal have tilladelse fra forælder/værge.
– Ved at indsende en bestilling til os forudsættes du at have gennemlæst og accepteret vores handelsbetingelser.

Oplysning om klagemuligheder

Ønsker du at klage over en vare købt hos Addicted2Trails, kan denne indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsensvej 35, 2500 Valby. Se mere på www.forbrug.dk

Indkøbskurv